Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Aparat Epilare Definitiva IPL E Swin Franta
5500 €
Brand
E-O75
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aparatul este aproape nou, in garantie, in stare perfecta de funtionare.

Tehologia noua, a primit premiul pentru inventie in 2012, este fabricat in Franta (spre deosebire de majoritatea aparatelor din saloane de la ora actuala care sunt fabricate in China). Aparatul este certificat dpdv medical.

Inventatorul, Yves Vincent Brottier, a concentrat tehnologia IPL profesionala intr-o unitate de mici dimensiuni, mai economica si mai accesibila din punct de vedere al investitiei.
A costat aprox 8500 de Eur la data achizitionarii (am factura, si toate documentele).
Pretul este negociabil.

O miniaturizare, in sfarsit disponibila

Anterior, echipamentele bazate pe lampi cu impuls de lumina erau mari si voluminoase datorita energiei pe care o consumau. Ele constau intr-un “bloc condensator” si un circuit de racire cu apa. Capacitoarele acestor unitati utilizau in general doar 15-20% din energie. Acest lucru ajuta la producerea unui flux uniform de lumina.

Caracteristica unica a E-Swin este faptul că utilizează mai mult de 90% din rezerva de condensator de-a lungul utilizării sale, fapt ce reduce dimensiunea necesară a blocului condensator. În acelaşi timp, E-Swin este special conceput pentru a controla şi pentru a reglementa producţia flash-ului, pentru a asigura un nivel uniform si continuu al fluxului de lumina.

In ceea ce priveste sistemul de racire, tehnologia E-Swin foloseste un desing inovator ce reduce necesitatea unui sistem complex de racire cu apa, facand sistemul de racire cu aer foarte eficient.

Pentru a rezuma, o mai bună gestionare a energiei şi design-ul inovator permite E-Swin sa fie alternativa eficienta a unitatilor de epilare cu lumina pulsata traditionala. Sistemul de îndepărtare a părului permite obtinerea performanţelor unor dispozitive traditionale economisind spatiu si bani.


Caracteristici tehnice ale aparatului E-O75


Model

E-O75


Marca

E-SWIN


Suprafata de tratament

7,5 cm


Dimensiuni (Lungime x latieme x inaltime)

Max 345 x 320 x 440 mm


Greutate

Max 11kg


Nivel zgomot

Max 55 dBA


Tensiune de functionare

100 – 240 VAC


Consum maxim

540 VA


Frecvenat nominala

50/60 Hz


Presiune

700 – 1 080 hPa


Temperatura de utilizare

+5 C - +25 C


Umiditate relativa autorizata (fara condensare)

30 – 93 %


Temperatura de stocare

-5 C - +65 C


Umiditate relativa de stocare (fara condensare)

30 - 93 %


Caracteristici speciale

Sursa de lumina: Intense Pulse Light (IPL)

Timp pulsuri: 15 pana la 45 ms

Numar pulsuri: Mono puls

Lungime de unda (Min-Max): > 580 nm

Caracteristici manipul

Lungime de unda: > 580 nm

Dimensiunea spot-ului: 20 mm x 37.5 mm

Acest aparat a fost testat cu succes in concordanta cu normlele IEC 60601-1 standard (ed.3) referitoare la siguranta de baza si performanta esentiala, dar si in concordanta cu IEC 60601-1-2:2007, referitoare la compatibilitatea electromagnetica.
Din Gura in Gura